75 frivillige fra Danmission Genbrug på skolebænken med Jens Guldsmed-Thomsen

Det var en spændende og inspirerende eftermiddag for de 75 medarbejdere der deltog i inspirationsdagen med Jens Guldsmed-Thomsen i Svenstrup Sognegård, Nordjylland

Danmission Genbrug havde indbudt og fra 16 butikker var der tilmeldt 75 medarbejdere til en spændende eftermiddag med inspiration, tips, genbrugstrends og sjove anekdoter med Jens Guldsmed-Thomsen som inspirator.

Jens er medejer af Lykkegard som er en af Danmarks med populære marskandiser forretninger, han er også medejer af restaurant de 2 stuer, har eget konsulentfirma og så er han fast medvirkende i DR1-serien ”Skattejægerne”.

Præcis kl. 13 overtog en veloplagt Jens Guldsmed-Thomsen mikrofonen og guidede tilhørerne igennem genbrugsverdenen på en for mange anderledes måde. Fokus var på hvilke typer varer sælger godt i forhold til trend, mode og popularitet. Men også gode tips til, hvordan varer der er svære at sælge kan gøres interessante og ”moderne” med en ganske lille indsats.

I disse tider hvor konkurrencen er stadig voksende fik tilhørerne gode råd og tips til hvordan vi med få resurser kan gøre butikkerne endnu mere interessante og skille os ud fra mængden.

De nye teknologier kom han også rundt om og vigtigheden af at være tilstede, der hvor kunderne er, bla. Facebook, hvor han oplever en stadig stigende interesse fra hans kollegaer for, at flytte mere salg ud på internettet. En af pointerne var også, at det sagtens kan være små Facebook sider, hvor der blot en til to gange i ugen skrives en lille historie om noget der sker i butikken.

Efter lidt over en times foredrag blev det vurderingstid. Alle de 16 deltagende butikker havde taget en vare eller 2 med som blev vurderet. Alle vurderingen blev fulgt op af en fyldestgørende begrundelse for prisen således, at alle fik ekstra viden om bagrunden for prisen, hvad der kunne have gjort prisen bedre og et par stykker blev endda rådet til at tage på auktion med varen.

Alt godt har også en ende, så efter lidt over 2 timer var det tid til at sige farvel til Jens og tid til at skylle alle de mange indtryk og tips ned med en frisk kop kaffe og en lækker kage, i mens der lystigt blev snakket på tværs af borderne.

Tak til Inge, Alma og Johnny fra Danmission genbrug Svenstrup for alt praktisk hjælp og tak til Svenstrup Sognegård for lån af de dejlige lokaler.