Aarhus største genbrugsbutik får ny placering

Aarhus største genbrugsbutik får ny placering

Danmissions store genbrugsbutik, der er placeret i bunden af Bazar Vest i Gjellerup i Aarhus, får ny placering foran Basaren i den tidligere Lykkeskolen.

kirstine,  

Danmission Genbrug Basar Vest har de omkring 50 frivillige lige nu travlt med at holde et stort flyttesalg med 50% på alle varer til og med 3. oktober. Der skal nemlig sælges så meget som muligt, inden de frivillige gør klar til at holde flyttedag. 

Nu rykker Aarhus’ største genbrugsbutik mod nye lokaler. Butikkens nye adresse – helt i fronten af Basar Vest i den gamle Lykkeskolen – har længe været et ønske. Det fortæller Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug: 

 “Den nuværende butik ligger skjult i bunden af Basaren. Med den nye placering bliver vi meget mere synlige. Vi glæder os rigtig meget til at sætte skub i nye muligheder for både interaktion med lokalområdet og forretningsmæssigt”. 

Danmission er i forvejen til stede i Gellerup, hvor den folkekirkelige organisation arbejder med religions-dialog. 

Ny butik ønsker sig flere frivillige

Udlejer Olav De Linde er allerede gået i gang med at totalrenovere de nye lokaler. Lokalerne overtages 1. januar, og så skal der indrettes og fyldes varer på hylderne, inden dørene kan åbnes for kunderne. Det bliver i begyndelsen af 2021, at Danmission slår dørene op til den nye butik. 

Der bliver brug for frivillige kræfter til mange forskellige typer af opgaver i den nye moderne genbrugsbutik: Indretning, vurdering og sortering af varer, dekoration, handy-opgaver, markedsføring & sociale medier og meget mere. 

”Når vi nu begynder noget nyt, så er det altid et rigtigt godt tidspunkt at få helt nye frivillige med ombord. Der er virkelig god mulighed for, at man kan være med til at præge den nye butik og spille ind med viden og ideer,” lyder opfordringen fra Tom Sand Egeskov.

Har du selv, eller kender du én, der vil være en del af arbejdet med at starte den nye butik op, så følg med på butikkens Facebookside Danmisson Genbrug Brabrand Bazar Vest”.  

URL: https://genbrug.danmission.dk/blog/aarhus-stoerste-genbrugsbutik-faar-ny-placering/