Danmission Genbrug Ebeltoft

Åbningstider

Mandag - Fredag 10 - 17
Lørdag 10 - 13Velkommen i Danmission Genbrug Ebeltoft

Vi sælger genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, nips og pynteting, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned, bøger og legetøj. Vi har også en små møbler, lamper og malerier.

Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken. Vi har også mulighed for at hente og bringe varer til genbrugsbutikken – ring til os og aftal nærmere.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Derudover sælger vi også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrug i Ebeltoft har et godt socialt sammenhold. To gange i året mødes vi til middag i byen med spisning og socialt samvær, hvor den ene er vores julefrokost og den anden er et sommerarrangement. Det er arrangementer udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 86 33 66 99 eller kigge ind og tage en snak med os i butikken.

Vi glæder os til at møde dig :)