Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 10 - 17
Lørdag kl. 10 - 13Velkommen i Danmission Genbrug Faaborg

Vi sælger genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Vi har også en møbelafdeling, hvor der sælges brugte møbler fx senge, kommoder, sofaer, borde, reoler, lamper og malerier.

Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken. Vi har også mulighed for at hente og bringe varer til genbrugsbutikken. Det gør vi en gang ugentligt, som er tirsdag formiddag mellem kl. 9-12.00. Dødsbo kan aftales udover.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Derudover sælger vi også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Følg os på Facebook her

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrug i Faaborg har et godt socialt sammenhold. En gang i året mødes vi til julefrokost og ind i mellem til spisning og socialt samvær, som er et arrangement udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 62 60 22 99 eller kigge ind og tage en snak med os i butikken.

Vi glæder os til at møde dig :)