Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - Fredag kl. 11 - 17
Lørdag kl. 10 - 13Besøg Danmission Genbrug i Svenstrup – Nordjyllands bedste og en af de største. Genbrugsbutikken har et stort udvalg af varer. Der sælges genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Genbrugsbutikken har også en møbelafdeling, der sælger mange brugte møbler fx senge, kommoder, sofaer, borde, stole, reoler, lamper og malerier.

Butikken sælger desuden stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi.

De frivillige i Danmission Genbrug i Svenstrup har et godt socialt sammenhold. En gang i kvartalet mødes de frivillige til spisning og socialt samvær, som er et arrangement udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Butikken vil rigtig gerne have flere frivillige hænder. Så vil du være en del af et godt fællesskab? Og være med i Danmission Genbrugs støtte til organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark?
Så ring til genbrugsbutikken på tlf. 98 68 68 08 eller henvend dig ved skranken i genbrugsbutikken.

I genbrugsbutikken holdes et åbent hus arrangement hver anden måned, hvor du kan se og hører om, hvordan det er at være frivillig. Besøg Danmission Genbrug Svenstrups facebookside og find ud af mere: https://www.facebook.com/genbrugsvenstrup/