Åbningstider

OPDATERET 24. MARTS
Danmission tager den aktuelle situation med udbredelsen af sygdommen COVID-19 som følge af Corona-virus meget alvorligt. Mange frivillige i vores genbrugsbutikker er ældre eller pensionister og dermed i en af de særlige risikogrupper. Danmission lægger vægt på, at vi i fællesskab med resten af samfundet gør, hvad vi kan for at begrænse spredningen af denne virus.
I lyset af myndighedernes udmelding er alle Danmissions genbrugsbutikker lukket til og med 13. april 2020.Besøg Danmission Genbrug i Svenstrup – Nordjyllands bedste og en af de største. Genbrugsbutikken har et stort udvalg af varer. Der sælges genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Genbrugsbutikken har også en møbelafdeling, der sælger mange brugte møbler fx senge, kommoder, sofaer, borde, stole, reoler, lamper og malerier.

Butikken sælger desuden stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi.

De frivillige i Danmission Genbrug i Svenstrup har et godt socialt sammenhold. En gang i kvartalet mødes de frivillige til spisning og socialt samvær, som er et arrangement udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Butikken vil rigtig gerne have flere frivillige hænder. Så vil du være en del af et godt fællesskab? Og være med i Danmission Genbrugs støtte til organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark?
Så ring til genbrugsbutikken på tlf. 98 68 68 08 eller henvend dig ved skranken i genbrugsbutikken.

I genbrugsbutikken holdes et åbent hus arrangement hver anden måned, hvor du kan se og hører om, hvordan det er at være frivillig. Besøg Danmission Genbrug Svenstrups facebookside og find ud af mere: https://www.facebook.com/genbrugsvenstrup/