Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 10 - 17
Lørdag kl. 10 - 12Velkommen i Danmission Genbrug Thyholm

Velkommen til Thyholms eneste og bedste genbrugsbutik. Kom gerne forbi og se vores store og flotte butik i 2 etager og gå på genbrugsjagt blandt alle vores flotte varer.

Vi sælger genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Derudover sælger vi også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Følg os på Facebook her

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrug i Thyholm har et godt socialt sammenhold. En gang i året mødes vi til socialt samvær med nytårskur og om sommeren til udflugt. Det er arrangementer udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 61 24 91 77 eller kigge ind og tage en snak med os i butikken.

Vi glæder os til at møde dig :)