Danmission Genbrugsland Ulstrup

Åbningstider

Mandag LUKKET
Tirsdag kl. 13 - 17
Onsdag kl. 13 - 17
Torsdag kl. 10 - 17
Fredag kl. 13 - 17
Lørdag kl. 10 - 13Velkommen i Danmission Genbrugsland Ulstrup

Butikken med hele 600 m2 udstillingsareal bugner af genbrugsvarer, møbler, isenkram (bl.a.porcelæn, glas, pyntegenstande til boligen), malerier og billeder, el-artikler, beklædning, legetøj, video, grammofonplader, elektronik, div. ugeblade, fagbøger, voksen/børnebøger, stearinlys, m.m.

Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så modtager butikken det gerne og med stor tak i butikkens åbningstid. Pæne og brugbare møbler samt større ting og sager afhentes gratis.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Vi sælger også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Følg os på Facebook her

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrugsland Ulstrup har et godt socialt sammenhold. En gang i året mødes vi til spisning og socialt samvær ved en julefrokost og på en udflugt om sommeren. Det er arrangementer udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 61 41 96 09 eller kigge ind og tage en snak med os i butikken.

Vi glæder os til at møde dig :)

 

Butiksleder og kontaktperson: Elly Thøgersen