Åbningstider

Mandag kl. 10 - 17
Tirsdag kl. 10 - 16.30
Onsdag kl. 10 - 17
Torsdag kl. 10 - 17
Fredag kl. 13 - 17
1. Lørdag i måneden kl. 10.30 - 13.30Velkommen i Danmission Genbrug Odense

Vi sælger genbrugstøj og sko, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Vi har også lidt møbler. Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Derudover sælger vi også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Følg os på Facebook her

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrug på Vindegade har et godt socialt sammenhold. Hvert år har vi julefrokost, og hvert andet år mødes vi til middag med Danmissions genbrugsbutik på Thirges Plads og det andet år tager vi på udflugt.  Det er arrangementer udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 66 11 78 48 eller kom ind og tag en snak med os i butikken.

Vi glæder os til at møde dig :)