Åbningstider

Mandag kl. 10 - 17.00
Tirsdag kl. 10 - 17.00
Onsdag kl. 10 - 17.00
Torsdag kl. 10 - 17.00
Fredag kl. 10 - 17.00
Lørdag kl. 10 - 13.00Velkommen i Danmission Genbrug Frederikshavn

Velkommen til Danmissions ældste genbrugsbutik, som åbnede dørene i 1977. Her finder du et stort udbud af varer og engagerede medarbejdere der altid yder lidt ekstra service.

Vi sælger genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Vi har også møbler fx senge, kommoder, sofaer, borde, reoler, lamper og malerier.

Har du brugte ting, som du vil give videre for et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Derudover sælger vi også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrug på Søndergade har et godt socialt sammenhold. Vi samles til julefrokost og udflugter, som er arrangementer udover den daglige hygge med det frivillige arbejde og en kop kaffe.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 98 43 34 66.

Vi glæder os til at møde dig :)