Danmission Genbrugsland Struer

Åbningstider

Mandag kl. 13 - 17
Tirsdag kl. 13 - 17
Onsdag kl. 13 - 17
Torsdag kl. 13 - 17
Fredag kl. 13 - 17
Lørdag kl. 10 - 13Velkommen i Danmission Genbrugsland Struer

Vi sælger genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned og legetøj. Vi har også en møbelafdeling, hvor der sælges brugte møbler fx senge, kommoder, sofaer, borde, reoler, lamper og malerier.

Har du brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken. Vi har også mulighed for at hente og bringe varer til genbrugsbutikken - ring til os og aftal nærmere.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Derudover sælger vi også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik.

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrugsland i Struer har et godt socialt sammenhold. En gang i året mødes vi til spisning og socialt samvær med nytårskur, som er et arrangement udover den daglige hygge med det frivillige arbejde.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 97 86 22 00 eller kigge ind og tage en snak med os i butikken.

Vi glæder os til at møde dig :)