Danmission Genbrug Gjerlev J

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Gjerlev J!  

I vores genbrugsbutik på 190 kvadratmeter finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi har et bredt udvalg i vores butik, hvor vi blandt andet sælger tøj, bøger, møbler og unik isenkram.

Vi har sat et hjørne op med “for godt til skrot”, hvor man kan finde forskellige varer og inspiration. Her har vi blandt andet mange forskellige hjemmesyede og hæklede muleposer. Vi hækler muleposer og grydelapper af garnrester, som kommer ind, og vi sælger mange muleposer med gamle stramajbilleder.  

Vi har en parkeringsplads ved butikken.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet eller hæklet af genbrugs-stof og garnrester af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Vi er ti frivillige i butikken, og der er en hjertelig og frisk omgangstone blandt os.  

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Ninna GermanNinna German ★★★★★ MetteMette ★★★★★ Søren “Moriarty” TSøren “Moriarty” T ★★★★★ Heinz JensenHeinz Jensen ★★★★★ jan hedejan hede ★★★★★ Jonna TønningJonna Tønning ★★★★★ Altid et besøg værd.Ole MadsenOle Madsen ★★★★★ Klara GrøndalKlara Grøndal ★★★★★ Hyggelig genbrug, skønt personale og billige priser. Pæn indretning og rent.Anne-Marie NørlemAnne-Marie Nørlem ★★★★★ Ingelise RasmussenIngelise Rasmussen ★★★★★ Bent Hoe BredgaardBent Hoe Bredgaard ★★★★☆ Fin lille butik. Og fik tilbud om en kop kaffe.Bente OtteBente Otte ★★★★☆ God og billighenriette gjettermannhenriette gjettermann ★★★★☆ Vicky StenildVicky Stenild ★★★★☆ Genbrug til meget billig pengeMette JepsenMette Jepsen ★★★☆☆ 25/3 -23Der er lukket lige nu, de renoverer... det var lidt ærgerligt når man havde kørt langt for at besøge dem..Men de nye lokaler ser da spændende udjs_loader

Følg os…

Har du genbrugsguld gemt derhjemme? ✨
Giv det, du ikke længere skal bruge, til din lokale Danmission Genbrug, og giv det nyt liv. Kom forbi en af vores butikker - vi tager imod det med glæde.

Find din nærmeste butik her 👉 https://danmission.dk/genbrug/find-din-butik/
Al ...vores overskud går til at hjælpe fattige og udsatte mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Kære brugere af Danmission Genbrug.
Vi - i Genbruget - er dybt taknemmelige for de mange fine donationer, der finder vej til vores Genbrug, både dem vi modtager i butikken og dem der bliver afleveret I vores modtage-skur. Det glæder os at I deler ud af Jeres overskud og dermed støtter ...Danmissions projekter.
MEN - vi oplever jævnligt at der afleveres snavset/iturevet tøj, skåret og defekt service og decideret affald. Vi bruger mange ressourcer på at gøre tingene salgbare: Det gør vi gerne!!
MEN udgifterne på at fjerne affald kunne vi godt undvære.
Vi håber på Jeres forståelse-og endnu en gang TAK for Jeres donationer.
Mvh. Butiksrådet

Se vores butik