Danmission Genbrug i Assens lukker  

Danmission Genbrug i Assens lukker

Danmission Genbrug på Østergade 2 slår dørene op til allersidste åbningsdag fredag 6. september.

Fredag 6. september er det sidste gang, de frivillige i Danmission Genbrug i Assens byder kunder inden for i genbrugsbutikken. Den velgørende butik, der åbnede i 2014, har været drevet af engagerede lokale frivillige. Nu har Danmission desværre set sig nødsaget til at lukke butikken. Det fortæller leder af Danmission Genbrug & Salg, Jannie Zillig:

“Det er gennem flere år blevet sværere og sværere at drive genbrugsbutik i Assens. Desværre har vi haft svært ved at finde frivillige kræfter til at stå for butikkens daglige drift. Vi er mange organisationer, foreninger og kommunale instanser, der bejler til de frivillige. Det har vi desværre også kunne mærke”.

Det er et lille hold af dedikerede frivillige, der har sørget for, at genbrugsbutikken har kunne tilbyde de lokale kunder en fin genbrugsoplevelse.

“Fra Danmission lyder der en stor tak for den indsats som de frivillige har ydet i Assens. Det er altid trist, når vi må lukke en genbrugsbutik. Stor tak til den faste skare af trofaste og hårdtarbejdende frivillige”, siger Jannie Zillig og fortsætter:

“Tak til kunder og lokale, der gennem årene både har valgt at handle og donere fine ting til salg i butikken. Jeg håber, I vil finde vej til andre af Danmissions genbrugsbutikker på Fyn,” siger Jannie Zillig.

Danmission Genbrugs butikker på Fyn: 

Middelfart, Odense Bazar Vest, Vindegade Odense, Ringe, Faaborg, Svendborg & Hårslev.

Om Danmission:

Danmarks ældste missionsorganisation grundlagt i 1821. Arbejder med dialog, kirkeudvikling og fattigdomsbekæmpelse i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark. Indsatsen finansieres af private donationer, overskuddet fra Danmission Genbrugs 75 butikker og midler fra Danida.