Danmission Genbrug i Karup lukker

Danmission Genbrug i Karup lukker

Danmission Genbrug på Østergade 22 i Karup slår dørene op til allersidste åbningsdag fredag 14. februar kl. 13-17.

Fredag 14. februar er det sidste gang, de frivillige i Danmission Genbrug i Karup byder kunder inden for i genbrugsbutikken. Den velgørende butik har siden 2012 været drevet af engagerede lokale frivillige. Nu har Danmission desværre set sig nødsaget til at lukke butikken, fordi det gennem flere år er blevet sværere og sværere at drive genbrugsbutik i Karup. Det fortæller Linda Gamst Josefsen, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug:

“Desværre har vi haft svært ved at finde frivillige kræfter til at stå for butikkens daglige drift. Det er rigtigt ærgerligt, for genbrugsbutikken har været et vigtigt socialt samlingspunkt for de frivillige. Det skal være sjovt at drive genbrugsbutik, og der skal være hænder nok, ellers bliver det for hårdt”.

Danmission vurderer, at hovedårsagen til, at det er svært at finde frivillige er, at mange organisationer, foreninger og kommunale instanser bejler til de frivillige.

Det er et lille hold af dedikerede frivillige, der har sørget for, at genbrugsbutikken har kunne tilbyde de lokale kunder en fin genbrugsoplevelse.

“Fra Danmission lyder der en stor tak for den indsats, som de frivillige har ydet i Karup. Det er altid trist, når vi må lukke en genbrugsbutik. Stor tak til den faste skare af trofaste og hårdtarbejdende frivillige”, siger Linda Gamst Josefsen og fortsætter:

“Tak til kunder og lokale, der gennem årene både har valgt at handle og donere fine ting til salg i butikken. Vi håber, I vil finde vej til andre af Danmissions genbrugsbutikker,” siger Linda Gamst Josefsen.

Butikken holder 50% ophørsudsalg på hverdage kl. 13-17 fra mandag 3. februar til fredag 14. februar.

Danmission Genbrug har andre butikker i området: I Herning, to butikker i Viborg, i Silkeborg og i Bjerringbro. Find din nærmeste genbrugsbutik – klik her