Danmission Genbrug i Skibby lukker  

Danmission Genbrug i Skibby lukker

Danmission Genbrug på Hovedgaden i Skibby slår dørene op til allersidste åbningsdag torsdag 31. oktober.

Torsdag 31. oktober er det sidste gang, de frivillige i Danmission Genbrug i Skibby byder kunder inden for i genbrugsbutikken. Den velgørende butik har gennem en årrække været drevet af engagerede lokale frivillige. Nu har Danmission desværre set sig nødsaget til at lukke butikken. Det fortæller leder af Danmission Genbrug & Salg, Jannie Zillig: 

“Det er gennem flere år blevet sværere og sværere at drive genbrugsbutik i Skibby. Desværre har vi haft svært ved at finde frivillige kræfter til at stå for butikkens daglige drift. Vi er mange organisationer, foreninger og kommunale instanser, der bejler til de frivillige. Det har vi desværre også kunne mærke”. 

Det er et lille hold af dedikerede frivillige, der har sørget for, at genbrugsbutikken har kunne tilbyde de lokale kunder en fin genbrugsoplevelse.  

“Fra Danmission lyder der en stor tak for den indsats som de frivillige har ydet i Skibby. Det er altid trist, når vi må lukke en genbrugsbutik. Stor tak til den faste skare af trofaste og hårdtarbejdende frivillige”, siger Jannie Zillig og fortsætter:  

“Tak til kunder og lokale, der gennem årene både har valgt at handle og donere fine ting til salg i butikken. Jeg håber, I vil finde vej til andre af Danmissions genbrugsbutikker på Sjælland,” siger Jannie Zillig 

Frem til lukningsdagen er der 50 % på alle varer i butikken.