Danmission Genbrug Lemvig er flyttet i nyt butikslokale

Danmission Genbrug Lemvig er flyttet i nyt butikslokale

Efter 18 år på Østergade 15 A er Danmission Genbrug Lemvig nu flyttet i nyt butikslokale – små 20 meter længere nede ad gaden.

Det er udsigten til en væsentlig huslejebesparelse og en meget mindre elregning, der har fået de frivillige i Danmission Genbrug Lemvig til at kaste sig ud i en flytning af butikken, efter at have haft adresse på Østergade 15 A i 18 år.

Nu hedder adressen så Østergade 15 C, og udsigten er i øvrigt stort set uforandret, da butikken kun er flyttet små 20 meter længere ned ad gaden. Men det kan svare sig, så beslutningen har ikke krævet den store betænkningstid.

“Til gengæld har flytningen krævet mange løft, ned- og udpakning af adskillige kasser, mange overvejelser om indretningen i de nye rammer… sved på panden og trætte ben”, fortæller udviklings-konsulent i Danmission Genbrug Linda Gamst Josefsen.

Det er godt, at man kan skylle efter med en kop kaffe, tilføjer hun.

Under alle strabadserne har sammenholdet og samarbejdet været godt, og det færdige resultat er tilfredsstillende. Plads er der hverken blevet mere eller mindre af i den nye butik, men kvadratmetrene er blevet udnyttet på en anden måde. Alt i alt en både hyggelig og moderne genbrugsbutik, konkluderer Linda Gamst Josefsen og de frivillige selv.

Åbningen blev fejret fredag d. 8. september med mange besøgende.

Kig ind, hvis du kommer til Lemvig!