Det bliver i familien - mød Ruth og Elsebeth

Det bliver i familien - mød Ruth og Elsebeth

I Danmission Genbrug i Jægergårdsgade i Aarhus står to søstre sammen med et ihærdigt hold af frivillige for at den populære butik kører på skinner.

I genbrugsbutikken i Jægergårdsgade i Aarhus Midtby er det de to søstre, 79-årige Ruth Spure Nielsen og 74-årige Elsebeth Spure Anbo, der sammen med et dedikeret hold af frivillige sørger for, at den lille populære butik altid har fyldte bøjlestænger og bugnende hylder. Ved butikkens årsmøde for nylig blev Elsebeth Spure Anbo valgt som ny formand, da hun overtog posten fra sin storesøster. De to søstre har været frivillige i henholdsvis 10 og 13 år, og genbrugsbutikken har fået en stor plads i deres liv.

Elsebeth

“Når vi ikke er her, så taler vi om butikken, lægger planer og tager på inspirationsture i andre butikker. Vi taler, om hvilke temaer vi skal pynte vinduerne efter, og hvad der skal findes frem af nye varer,” siger Elsebeth Spure Anbo suppleret af søsteren:

“Vi gør os umage for at præsentere en pæn butik. Det sætter kunderne stor pris på. Her er latter og en god stemning. Det er godt for både kunder og frivillige,” siger Ruth Spure Nielsen

Ny serie: Det bliver i familien – mød ægteparret Feldtsing fra Svenstrup – klik her

Ruth