Det går bare derudaf i Fårvang

Det går bare derudaf i Fårvang

I juli-måned åbnede Danmission Genbrug Fårvang en butik mere – med møbler.

I den lille by Fårvang, 20 km. nordøst for Silkeborg, holder Danmission Genbrug til i den gamle bankfilial på Lærkevej – lige ved siden af Dagli’ Brugsen.
Med sine 98 m2 hører butikken til en af de mindre af slagsen, og det giver pladsudfordringer, når butikkens medarbejdere bliver spurgt om at tømme et dødsbo. For hvad skal man stille op med de mange møbler? Indtil fornylig har ihærdige frivillige bugseret mindre møbler ind i den trange butik og ellers samarbejdet med Danmission Genbrug i Bjerringbro og Ulstrup om afsætning af såkaldte overskudsmøbler.
 

En by – to butikker 

Heldigvis er der nu fundet en løsning på pladsproblemerne. I juli åbnede Danmission Genbrug Fårvang nemlig en lille butik mere til møbelsalg. Fårvang har hermed to genbrugsbutikker – begge er Danmission Genbrug.
”Vi har indgået lejemålet for et år og til en god husleje, så vi får mulighed for at prøve møbelsalget af,” fortæller butiksleder Ove Bøgh.
”Indtil videre er der interesse for møbelsalget, og det har også givet os nogle nye mandlige medarbejdere, så det er vi godt tilfredse med,” fortsætter Ove Bøgh.
Udviklingskonsulent i Danmission Genbrug i det midtjyske er også godt tilfreds.
“En by, hvor Danmission Genbrug er alene om at drive genbrugsbutik og så tilmed har to butikker – det er da slet ikke så værst!”, siger Linda Gamst Josefsen.