Fest i Danmission Genbrug Skive

Fest i Danmission Genbrug Skive

Det er ikke hver dag at en frivillig medarbejder fylder 90 år, så der var planlagt suprise party i Danmission Genbrug Skive for at fejre Jytte

Tirsdag d. 20. december var en helt almindelig december dag for de fleste. Juletravlheden var godt i gang og i Danmission Genbrug Skive mødte Jytte ind til en af sine 3 ugentlige vagter, som hun har gjort de sidste mange år. Og som altid ville hun kaste sig over klargøring af tøj og ikke mindst passe alle de kunder som nyder, at komme og få en lille sludder med Jytte, imens de kigger sig om og finder lidt genbrugsguld.

Men dagen var nu alligevel ikke helt som de plejer at være. Jytte havde nemlig fødselsdag, hun fyldte  90 år. I bedste Danmission ånd havde alle hendes kollegaer aftalt, at mødes i butikken og fejre fødselaren. Så da Jytte kom, var der dækket op til morgenbord og alle hendes kollegaer stod klar til at fejre hende.

Overraskelsen var stor, da det var lykkedes alle kollegaerne, at holde festen hemmelig og få logistikken til at gå op, så fødselaren kunne fejres og ikke mindst overraskes.

Jytte nyder livet i butikken og selvom der står 1926 i passet, så er det jo kun et tal. Med 3 vagter i ugen og altid frisk på en lørdagsvagt, hvis en kollega bliver forhindret, viser det en frisk dame der altid står klar med en hjælpende hånd.

Genbrug Skive surprise party

Jytte møder ind til surprise party