Flyvende start kalder på flere frivillige

Danmissions nyåbnede genbrugsbutik ved Bazar Vest i Brabrand er kommet flyvende fra start og søger derfor endnu flere frivillige til at hjælpe i den travle butik.

Der har været overvældende interesse og genbrugssultne kunder siden den nye Danmission Genbrug på Edwin Rahrs vej 32A slog dørene op 2. marts. 

I den helt nye genbrugsbutik er de da også nærmest blæst bagover af den store succes, de har åbnet den nye butik med. Derfor søger de nu efter endnu flere frivillige, der har lyst til at blive en del af succesen og hjælpe med at sørge godt for de mange kunder. 

“Vi har brug for frivillige til at stå ved kassen, til at sortere, klargøre og prissætte varer, til at sætte varer på plads, dekorereholde orden og meget andet. Det gode ved at være frivillig i en genbrugsbutik er, at her er noget for enhver. Også for dem der måske ikke har lyst til at være så meget ude i butikken, men gerne vil arbejde bag kulisserne og fx løse handy-opgaver,” siger Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug. 

Corona-tryghed og hyggeligt fællesskab

I genbrugsbutikken bliver alle corona-retningslinjer overholdt, så det er trygt sted at være – både for kunder og frivillige. 

Vi har alle vænnet os til at afstand, maske og håndsprit er blevet en fast del af hverdagen i butikken, så man kan trygt komme både som kunde og frivillig,” siger Tom Sand Egeskov og fortsætter: “Her er stadig plads til hygge, en kop kaffe og en snak – det kan sagtens opretholdes også under corona”. 

Karla Gosvig, der er frivillig og formand for butikkens bestyrelse, fortæller, at de frivillige er henrykte over den flotte modtagelse butikken har fået i lokalområdet: 

“Det har været helt forrygende. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at folk ville være så købelystne. Det klinger godt i kassen, og betyder vi kan sende et flot overskud af sted til Danmissons arbejde”.   

Butikkens frivillige tæller både unge og seniorer, om lørdagen er det primært unge frivillige, der sørger for at holde butikken åbent. I butikken er der også fokus på upcycling af møbler og redesign af tøj. 

Kom til infomøde torsdag 25. marts kl. 11 eller kl. 15 på Edwin Rahrs VEJ 32A i det tidligere Lykkeskolen i fronten at Bazar Vest. 

Tilmelding er ikke nødvendig. 

Kom og find ud af, hvad du kan lave som frivillig i vores populære og moderne genbrugsbutik. 

Butikken har åbent alle ugens dage – dog ikke søndag. Følg med på butikkens FacebooksideDanmission Genbrug Brabrand Bazar Vest” og på Instagram danmissiongenrbugaarhus.