Fra brugs og tankstation til frivillige og velgørende genbrugsbutikker 

Fra brugs og tankstation til frivillige og velgørende genbrugsbutikker

Jens Christensen har i en årrække haft lederjob i den fynske detailhandel som brugsuddeler i Super Brugsen i Gelsted og som forpagter af OK Plus i Middelfart. Nu har han skiftet detailhandelen ud med velgørende genbrugsbutikker og er ny udviklingskonsulent for 12 af Danmissions fynske og jyske butikker.

60-årige Jens Christensen, der bor i Gelsted på Fyn, har skiftet en lang karriere i detailhandelen ud med et job som udviklingskonsulent i Danmission Genbrug. Han skal bistå de frivillige, der står for den daglige drift af 12 af organisations fynske og sydjyske butikker, med at udvikle og styrke butikkerne.  

“Jeg har været i detailhandelen i rigtig mange år og har mange års erfaring med at være sammen med og lede mennesker. Jeg glæder mig til at møde de mange forskellige frivillige, der er med til at drive vores butikker. Jeg glæder mig til at skabe en udvikling og en flot bundlinje til gavn for verdens fattigste,” siger Jens Christensen. 

Menneskemøder giver energi 

Den erfarne detailmand, der gennem en stor del af sit arbejdsliv har været ansat i COOP, er godt i gang med at komme rundt og møde alle sine butikker og de engagerede frivillige. Og selvom han ikke tidligere har arbejdet professionelt med at lede og motivere frivillige, så føler han sig klædt godt på til opgaven: 

“Jeg får energi af at møde mennesker, og jeg er et åbent menneske, der lytter til hvad andre har på hjerte. Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver at motivere vores frivillige, og støtte dem i at udvikle vores butikker og få dem med på nye ideer – små som store,” siger Jens Christensen.  

Et alsidigt job  

Jens Christensen er fuldt ud klar over, at det er et alsidigt job at være udviklingskonsulent i Danmission Genbrug. Her er både lavpraktiske opgaver med fx at finde den rette belysning til butiksvinduerne, strategiske opgaver med at fremme salg og opgaver med at rekruttere frivillige og styrke trivslen i butikkerne.  

“Jeg er ikke bange for at hoppe ud i nye opgaver, og jeg er helt med på, at jeg har fået et job, hvor opgave-porteføljen er meget bred. Det har jeg også været vant til fra min tid, som forpagter og uddeler”.  

Jens Christensen er bosat med sin kone i Gelsted og har tre udeboende børn.   

Følgende butikker er Jens Christensen udviklingskonsulent for: 

Haderslev 

Vojens 

Middelfart 

Svendborg 

Faaborg 

Allested-Vejle  

Ringe 

Thriges Plads, Odense 

Vindegade, Odense 

Danmission Lysstøberi, Hårslev   

Vejle 

Tarm