Frimærker indbringer 79.406 kroner til Danmissions arbejde

Frimærker indbringer 79.406 kroner til Danmissions arbejde

Den traditionelle invitation til fødselsdage og andre festlige lejligheder er i mange henseender skiftet ud med en e-mail, og sådan går det i mange tilfælde. Alligevel har Danmissions frivillige frimærkeklippere og sælgere solgt for 79.406 kroner frimærker i 2018

Søren Sp. Bro og en skare af frivillige frimærkeklippere har igen i år gjort det muligt at tjene penge på frimærker, som mange ellers anser for værdiløse, når de har udtjent deres formål.

Resultatet for 2018 er et dyk på ca. 25.000 kroner, hvilket blandt andet skyldes, at priserne på frimærker, der sælges til samlere, er vigende. Og da post frankeret med frimærker er en sjælden størrelse, er resultatet ekstra godt, lyder det fra Søren Sp. Bro, der som en af Danmissions frivillige koordinerer frimærkerne.

Dykket på de 25.000 skal dog ikke afskrække frivillige fra at gribe saksen og klippe videre: ”Det skal ikke få os til at tabe modet, da der stadig bliver indleveret fine objekter, der er god efterspørgsel på, blandt andet meget gamle breve og julekort”, understreger Søren Sp. Bro.

De frivillige skal have stor tak

Mange betænker Danmission med frimærker fra både institutioner, virksomheder og kirkekontorer, men også mange private samler ind, og derfor vil Søren Sp. Bro gerne takke de mange, der udviser stor trofasthed og engagement.

En meget stor tak til jer alle, der har indleveret i årets løb – lige fra brevafklip, samlinger, julekort og pæne kuverter fra ind- og udland. Endvidere har Søren Sp. Bro fået tilsendt færdige frimærke pakker klar til salg – de skal blot prissættes, hvilket er en meget stor hjælp. I tilfælde af, at flere skulle få den samme tanke, vil Søren Sp. Bro gerne kontaktes, inden tanken føres ud i livet,- for ikke alt kan afsættes.

En meget stor tak til det engagerede og trofaste salgspersonale i Danmission Genbrug, som står for langt den største del af omsætningen.

En lige så stor tak til alle ”klipperne”, der klipper brev-afrivene pænt til, så de fremtræder pæne i pakkerne.

Ligger du inde med nogle frimærker?

Frimærker modtages altid til videre behandling, enten på Mejsevej 8, 6900 Skjern, gennem én af vore genbrugskonsulenter / genbrugsbutikker eller på repræsentantskabsmødet på Nyborg Strand i begyndelsen af september.
Hvis du har spørgsmål, kan Søren Sp. Bro kontaktes via e-mail sp-bro@skjern-net.dk