Frivillig Fredag fejres med særlige hilsener

Frivillig Fredag fejres med særlige hilsener

Fredag 24. september markeres Frivillig Fredag over hele Danmark - også i Danmission Genbrug. De frivillige i Danmission Genbrug modtager i anledning af dagen et par særlige hilsner: En fra generalsekretæren og en fra Tanzania.

Der er altid god grund til at hylde de frivillige i Danmission Genbrug, men fredag 24. september får de mange frivillige, der er med til at drive Danmissions 69 butikker en særlig hilsen i anledning af Frivillig Fredag. En dag hvor den danske frivillighed hyldes i foreninger, organisationer og kommuner landet over.

I Danmission Genbrug har vi holdt en særlig “Prikke-uge” op til Frivillig Fredag i håbet om at få endnu flere til at blive en del af det gode fællesskab i netop Danmission Genbrug.

Vil du prikkes_

“Vil du prikkes?”, sådan har opfordringen lydt på genbrugsbutikkernes Facebooksider i ugen op til Frivillig Fredag.

Nogle af vores butikker har sat ekstra initiativer i søen i anledning af mærkedagen: I Odense har man inviteret til gratis kagebord og kaffe for at invitere nye indenfor, i Bazar Vest i Aarhus har man holdt et sær-arrangement for butikkens unge frivillige og i Rønde har man lavet en særlig tema-udstilling om frivillighed. Derudover har der på Danmissions sociale medier været ekstra fokus på frivillighed: To frivillige SoMe-redaktører fra Aalborg, Josefine og Cecilie, har taget Danmissions følgere på Instagram om bag kulisserne i deres frivillige indsats.

En særlig hilsen fra generalsekretæren 

Danmissions generalsekretær, Kristian Sloth, sender i anledning af Frivillig Fredag en særlig hilsen til alle frivillige i Danmission Genbrug:

Frivillig Fredag_hilsen generalsekretær

Hilsen og særlig tak fra Tanzania:

Det er med overskuddet fra Danmission Genbrug, at der kan gøres en vigtig forskel for at styrke og udvikle kirkerne og lokale menigheder i Tanzania. I Tanzania er der mangel på præster og evangelister, og derfor er Danmission med til at uddanne flere til den kristne kirke i landet. Det foregår på bibelskolen Nyakato. Anna-Marie Lauenstein, der er udsendt til Tanzania sammen med sin mand Louis Møllerfors, sender her en særlig hilsen til alle de frivillige i Danmission Genbrug.