Frivillige slog dørene op til nye lokaler i Kvaglund

Frivillige slog dørene op til nye lokaler i Kvaglund

Der var julestemning, købelystne kunder og glade børn, da Danmission Genbrug i Kvaglund 1. december bød inden for i nye lokaler.

Det var børn fra Kvaglund Børnehave, der stod for at klippe snorene til Danmission Genbrug i Kvaglund ved Esbjerg, da butikken i torsdags genåbnede i nye lokaler.

“Det var en utrolig festlig dag med mange fremmødte; folk fra lokalområdet, fra Kvaglund Kirke og fra andre genbrugsbutikker,” fortæller Linda Gamst Josefsen, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug.

De frivillige havde knoklet for at genåbne butikken i nye og bedre lokaler i Kvaglund Centret. Butikken har tidligere været en delebutik mellem Mission Afrika og Danmission.

“I 12 år har butikken haft til huse i en lagerbygning uden vinduer! Nu er butikken kommet op af hullet og ind i nye og lyse lokaler med udstillingsvinduer og det hele. Det bliver et nyt og godt kapitel, der her tages hul på,” siger Linda Gamst Josefsen.

Børn fra en lokal børnehave hjalp til med at klippe snorene til butikken sammen med leder af Danmission Genbrug, Torben Holm, Susanne Rønne, der er formand for Kvaglund Centerforening og Karin Blok Kristensen, der er butiksleder i genbrugsbutikken.

kvaglund-aabning-2-1

 

På genåbningsdagen strømmede kunderne til – særligt populært var de mange julevarer – og der var hele dagen igennem mange roser til butikkens medarbejdere for en flot butik. Der blev serveret æbleskiver, kaffe og saft til alle kunder, og det var folk fra Kvaglund Kirke, der tog sig af serveringen.

kvaglund