Takker af efter ni gode år

Takker af efter ni gode år

Efter 9 år på Jernbanegade takker Danmission Genbrug i Ebeltoft af for denne gang og slår dørene op til allersidste åbningsdag lørdag 2. november.

Danmission Genbrug Ebeltoft slog for første gang dørene op på Jernbanegade i Ebeltoft i 2010 – og nu er tiden kommet til, at dørene snart lukkes igen. Den lille kælderbutik har haft ni gode år i Ebeltoft, og nu har butikkens frivillige og Danmission besluttet at stoppe, mens legen er god. Lørdag 2. november bliver derfor sidste gang, Danmission Genbrug i Ebeltoft, byder kunder inden for i genbrugsbutikken.

“Vi har været utrolig glade for tiden i Ebeltoft og har gennem årenes løb fået et godt kendskab til mange af butikkens kunder – lokale såvel som besøgende udefra. Nogle turister er f.eks. kommet hos os fast hver sommer siden butiksåbningen. Vi er meget taknemlige for alle de gode oplevelser, vi har haft i butikken,” udtaler Birthe Høgberg, der er frivillig butiksleder.

Det er et lille hold af dedikerede frivillige, der har sørget for, at genbrugsbutikken har kunnet tilbyde de lokale kunder en fin genbrugsoplevelse.

“Fra Danmission lyder en stor tak for den indsats, som de frivillige har ydet i Ebeltoft. Tak også til kunder og lokale, der gennem årene både har valgt at handle og donere fine ting til salg i butikken,” siger Linda Gamst Josefsen, der er udviklingskonsulent for butikken.

Frem til lukningsdagen er der 50 % på alle varer i butikken.

Fremover henvises der til Danmissions genbrugsbutik i Rønde.