Hvad skal du, når sommeren er ovre?

Hvorfor ikke blive frivillig? Gør en god gerning og bliv en del af noget større. Vi har brug for flere frivillige hænder i vores genbrugsbutikker.

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt fælleskab og bidrage med en god gerning en gang om ugen, når nu sommeren snart er ovre og hverdagen banker på døren? Det ville glæde os at byde dig indenfor i vores genbrugsbutikker landet over. Kontakt os enten via Facebook eller ring til Anette Spring på tlf.: 41 99 93 28.

Herunder kan du høre nærmere om Inga, Ellen og Lis der er en del af vores fantastiske team i Danmission Genbrug i Hellerup:

Inga Dal, 72 år:

“Jeg blev pensioneret fra den gamle by i Århus i 2011. Der havde jeg været i 10 år. Så gik jeg ned af Jægersborggade og tænkte: Nu går jeg bare her. Efter jeg blev pensioneret manglede jeg et sted at høre til og et fælleskab af folk, hvilket jeg havde været vant til på det levende museum i Århus, hvor jeg dagligt snakkede med en massevis af mennesker i min rolle som Skomagerdame i det levende museum.

Da jeg flyttede til København ville jeg gerne fortsætte i Danmission. Og jeg endte derfor her i Hellerup. Det har de været glade for her, for butikken hænger desværre i vandskorpen. Vi vil meget gerne have flere åbningsdage for så kan vi tjene pengene ind og holde butikken i live. Lørdag er især en dag vi meget gerne vil have åbent.” 

 

Ellen Thyboe, 80 år: “Jeg er frivillig i den lokale kirke og gik forbi Danmission på min vej til kirken. Så var der et skilt i døren, hvor der stod: ”Lukket torsdag pga. Personalemangel”. Det synes jeg var en skam. Jeg gik egentlig til svømning om torsdagen, men det kunne jeg jo lave om. Så jeg gik ind i butikken en dag og fortalte at jeg gerne ville være frivillig.

Jeg fandt kort efter ud af at en af mine bekendte havde haft samme idé, og vi startede derfra sammen. Vi blev lært op af en Herrer ved navn Dion der havde været her i mange år og vi havde et fantastisk samarbejde os tre. Fælleskabet har betydet meget i min tid her i Danmission.”

 

Lis Laustsen, 79 år:

“Her er hyggeligt og det er en god gerning med dejlige kollegaer. Det fungerer godt! Det er det social der driver mig. Jeg vil absolut anbefale det.”