Julen står for døren, men behøver ikke koste mange penge

I genbrugsbutikkerne er vi i julehumør og butikkerne bugner med gode ideer til juledekorationer, julegaver og kalendergaver

Når julen står for døren kan du altid finde inspiration i Danmission Genbrug. De frivillige ude i butikkerne elsker at jule, og du kan altid finde spændende juleudstillinger, gaveideer og vinduesudsmykninger, så det næsten føles som sneen falder.

I butikkerne kan du også finde et stort udvalg i hånddyppede julelys, der er lavet på vores eget lille lysstøberi. Her i juletiden er udvalget også udvidet med juletræslys, kalenderlys og vores kendte nisselys. Alle lysene er lavet af lysestumper der bl.a. er indleveret af vores søde kunder.

Er du på udkig efter julepynt vil du i de fleste butikker opleve et stort udvalg i både nyt og gammelt julepynt, måske kan du finde netop det stykke julepynt, som du selv altid kiggede lidt ekstra efter på juletræet, da du var barn.

Genbrug af julepynt

Er du blevet inviteret til julefrokost, og du ved, der skal spilles pakkespil, hvad er så bedre end at finde den perfekte gave i en af vores genbrugsbutikker, eller måske kan du i din genbrugsbutik finde en allerede indpakket gave, som der er gjort lidt mere ud af og vil være den perfekte værtgave?

jul_2016-1

Mulighederne er mange og medarbejderne gælder sig til at jule med dig.