Ny Danmission Genbrug klar til at åbne foran Bazar Vest i Aarhus

Ny butik i Bazar Vest melder klar til åbning.

Så snart det er overhovedet er muligt at slå dørene op til en ny, lækker og moderne butik spækket med genbrugsfund, så er de frivillige i Danmission Genbrug i fronten af Bazar Vest i Brabrand klar til at tage imod genbrugs-sultne kunder.

Følg med på butikkens Facebookside “Danmission Genbrug Brabrand Bazar Vest” – her meldes åbningsdato ud, så snart det er muligt.

De sidste to måneder har 30 frivillige arbejdet ihærdigt på at gøre den nye butik på adressen Edwin Rahrs vej 32 A i det tidligere Lykkeskolen klar til åbning. Tidligere drev Danmission genbrugsbutik i den bagerste del af Bazaren, men da muligheden kom for at skifte lokalitet til den forreste del af Bazar Vest slog Danmission til.

“Vi er klar til at åbne, så snart vi må, og vi glæder os meget til at vise alt det, vi har gået og gjort klar til kunderne den sidste tid,” fortæller Karla Gosvig, der er formand for butikken.

Butikken bugner af lækre genbrugsfund og byder fx på en børneafdeling, stort udvalg af tøj, bøger, møbler og isenkram. Derudover har butikken fokus på at upcycle møbler, der ikke kan sælges eller er beskadigede, til nye ting. Derfor byder butikken også på et udvalg af upcyclede varer.

Find ud af, hvordan du kan være med som frivillig – klik her 

Klar, parat, åben! 

Så snart der bliver udmeldt en mulig åbningsdag for detailhandelen, så vil den nye genbrugsbutik være klar til åbning. Det fortæller Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug:

“Vi er efterhånden rutinerede i at tilpasse os corona-situationen, derfor er vi også top-tunede på den del, når vi byder kunderne indenfor. De kan helt trygt komme og handle hos os,” siger han og fortsætter:

“Det har taget noget længere tid, end normalt at gøre butikken klar til åbning, netop fordi vi ikke kan være her så mange samtidigt. Vi har knoklet på, og vi glæder os meget til at vise butikken frem”.

Følg med på butikkens Facebookside “Danmission Genbrug Brabrand Bazar Vest” – her meldes åbningsdato ud, så snart det er muligt.

Klik her og læs mere om hvorfor Danmission Genbrug åbner på ny lokation i Aarhus

Vil du være med?

Der er brug for flere frivillige kræfter til at være en del af holdet i vores nye butik i Bazar Vest.

Læs mere – klik her 

Foto: Tom Sand Egeskov