Ny genbrugsbutik i Bazar Vest søger frivillige til opstart  

Ny genbrugsbutik i Bazar Vest søger frivillige til opstart

Vil du være med til at åbne en ny og lækker genbrugsbutik i det populære Bazar Vest? Så kom til infomøde onsdag 18. november kl. 10-11 eller 15-16 og hør meget mere om Danmissions nye velgørende butik.

kirstine,  

I begyndelsen af 2021 slår Danmission Genbrug dørene op til en ny og lækker genbrugsbutik i det tidligere Lykkeskolen, der er placeret i fronten af Bazar Vest i Brabrand. Der er brug for nye frivillige til at tage del i arbejdet med at indrette den nye butik og gøre lokalerne klar til åbning 

Derfor inviterer Danmission Genbrug alle interesserede til infomøder onsdag 18. november kl. 10-11 og kl. 15-16.

Her vil Linda Gamst Josefsen og Tom Sand Egeskov, der begge er udviklingskonsulenter i Danmission Genbrug, fortælle meget mere om planerne for den nye butik. De vil også løfte sløret for, hvordan man som frivillig kan blive en del af arbejdet med at etablere en ny og moderne genbrugsbutik.  

Tilmelding er ikke nødvendig. Adressen er Edwin Rahrs Vej ved Bazar Vest.  

Har du ikke mulighed for at deltage, så meld dig som frivillig her

Overskuddet fra Danmission Genbrug går til den folkekirkelige organisations indsats for at skabe bedre livsvilkår for fattige og udsatte i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.  

Læs meget mere om Danmission – klik her 

SOM FRIVILLIG FÅR DU MULIGHED FOR AT LAVE LIGE DET, DU BRÆNDER FOR, OG SOM GIVER DIG ENERGI!

Du kan fx få opgaver med:

Det kan du få ud af at være frivillig?

Du bliver en vigtig del af et kollegialt, rart og hyggeligt fællesskab. Vi sørger for at tage godt imod alle nye frivillige, der har lyst til at få noget at rive i samtidig med, at vi gør gavn for andre og har det hyggeligt sammen. Vi lægger vægt på, at du får lov at løse de opgaver, der giver dig energi, og som du har lyst til at dygtiggøre dig indenfor. Måske har du brug for erfaring til dit CV, måske har du brug for at bringe din faglighed i spil på en ny måde.

URL: https://genbrug.danmission.dk/blog/ny-genbrugsbutik-i-bazar-vest-soeger-frivillige-til-opstart/