Ny genbrugsbutik i Svendborg søger frivillige til opstart  

Ny genbrugsbutik i Svendborg søger frivillige til opstart

Der er rig mulighed for at sætte sit præg, bringe gode ideer i spil og blive en del af noget nyt som frivillig i den nye store Danmission Genbrug på Vestergade, der åbner, hvor Babysam tidligere lå.

kirstine,  

I løbet af februar 2021 slår Danmission Genbrug dørene op til en ny, stor og lækker genbrugsbutik i den tidligere Babysam på Vestergade. Og med en stor og rummelig genbrugsbutik er der brug for endnu flere frivillige til at tage del i det daglige arbejde med at drive genbrugsbutik til fordel for fattige og udsatte i Afrika, Asien og Mellemøsten. 

Vi glæder os rigtig meget til at invitere nye frivillige med i fællesskabet til at tage del i alt det spændende arbejde, der er forbundet med at åbne en helt ny butik,“ siger Astrid Skou Nyeng, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug. 

Derfor inviterer Danmission Genbrug alle interesserede til infomøder mandag 30. november kl. 10-11 og kl. 15-16. 

Her vil Linda Gamst Josefsen og Astrid Skou Nyeng, der begge er udviklingskonsulenter i Danmission Genbrug, fortælle meget mere om planerne for den nye butik, og hvad overskuddet fra butikken går til. 

“Vi har brug for dig, der kan lide at have med kunder at gøre, dig der kan lide at arbejde bag kulisserne med at sortere og tjekke varer, dig der er vild med indretning og dekoration, dig der har et særligt øje for genbrugsfund, og dig der vil være med til at gøre en vigtig forskel for andre. Og det ene udelukker absolut ikke det andet, her er plads til alle,” siger Astrid Skou Nyeng. 

Den 600 kvadratmeter store butik kommer til at byde på bl.a. en stor møbelafdeling, børneafdeling og en særlig afdeling for bøger og musik. Hvad der ellers kommer til at ske i butikken af nye spændende tiltag, vil blive besluttet og udviklet i samarbejde med butikkens frivillige.  

Tilmelding er ikke nødvendig. Adressen er Vestergade 181, Svendborg.

Har du ikke mulighed for at deltage, så meld dig som frivillig på www.genbrug.danmission.dk/frivillig

FOTO: Else Mickleit og Bente Nygaard, der begge er en del af butikkens frivillige ledergruppe, vil også være at møde på infomøderne mandag 30. november, hvor de vil fortælle, hvorfor de har valgt at engagere sig i Danmission Genbrug Svendborg.

URL: https://genbrug.danmission.dk/blog/ny-genbrugsbutik-i-svendborg-soeger-frivillige-til-opstart/