Værløse-butik fejrer 20-års jubilæum med et væld af aktiviteter og tilbud  

Værløse-butik fejrer 20-års jubilæum med et væld af aktiviteter og tilbud

I hele 20 år har engagerede frivillige og Danmission drevet velgørende butik i Værløse. Efter to års corona-udskydelse kan det flotte jubilæum endelig fejres med manér.

kirstine,  

Både kunder og frivillige bliver betænkt, når Danmission Genbrug, Bymidten 54 i Værløse, fejrer 20-års jubilæum fra 2. til 7. maj. Et væld af festlige aktiviteter bliver afviklet i butikken i forbindelse med fejringen.

Anni Roikjær, der har været frivillig i butikken siden 2014 og formand siden 2015, fortæller, at der er flere grunde til, at der bliver sat ekstra skub under jubilæumsfejringen: 

“Vi har ventet i to år på at kunne fejre vores dejlige butiks flotte 20-års jubilæum. Derfor har vi også lyst til at gøre noget ekstra ud af det. Både kunder og frivillige skal kunne mærke, at vi sætter pris på deres opbakning. Jubilæet er også en god anledning til at sige tak til vores kunder og tak til alle frivillige for en stor indsats”. 

Jubilæums-ugen lægger fra land med 20% på alle varer mandag 2. maj, samme dag inviteres alle kunder til morgenbrød og kaffe mellem kl. 10 og 12.  

Tirsdag 3. maj inviterer butikken til et særligt aften-arrangement kl. 18.30-20.30 for dig, der vil inspireres til, hvordan genbrugstøj kan få nyt liv. Designer og syerske Rikke Hardbo Larsen viser og hjælper med at upcycle brugt tøj til nyt og unikt design. Tilmelding i butikken eller på sms/opkald til tlf. 44 35 10 00 senest dagen før. 

Frivillige forvandles til levende mannequiner og mulighed for at være heldig 

Tirsdag og fredag i jubilæumsugen hopper holdet af frivillige selv i noget af alt det fine genbrugstøj, som sælges i butikken. 

“Vi vil gerne vise, at genbrugstøj er for alle. Vi håber, at vi kan inspirere endnu flere til at købe brugt tøj hos os,” siger Annie Roikjær.  

Tirsdag, onsdag og fredag kan kunderne deltage i amerikansk lotteri med mulighed for at vinde gavekort til butikken. 

Vurderingsekspert vurderer kundernes skatte 

Torsdag 5. maj kommer en vurderingsekspert fra auktionshuset Lauritz.com i butikken kl. 14.30 – 17.30 . Her kan kunderne komme forbi og få vurderet deres effekter. Genbrugsbutikken har tidligere haft besøg af en vurderingsekspert, og det var et stort tilløbsstykke, som kunderne siden har efterspurgt. I anledning af jubilæet gentages succesen. 

Butikken har tidligere holdt vurderings-arrangement i samarbejde med Lauritz.com med stor succes.

Frivillige fejres og nye inviteres med i fællesskabet 

Det er frivillige ildsjæle, der står for butikkens daglige drift og sørger for, at der kan sendes et fint overskud afsted til Danmissions arbejde for fx krigsramte familier og børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og til at støtte truet regnskov i Cambodja.  

Fire af de nuværende frivillige har været med til at grundlægge butikken og altså været med i mere end 20 år. 

Det er en imponerende indsats og vidner, om at der er et helt særligt sammenhold, mener Anni Roikjær: 

“Mange af os har været med i rigtig mange år, og det har vi, fordi vi har et godt og hyggeligt sammenhold. Vi gør meget ud af at lave sociale ting sammen,” siger hun og uddyber: 

“Vi vil gerne være kendt for, at man i vores butik oplever en god stemning. Vi har også mange stamkunder, der kommer forbi til en snak. Det er der plads til hos os, samtidig med at vi gør en dyd ud af at yde en god service”. 

Anni Roikjær og hendes kollegaer håber, at jubilæumsugen vil være med til at tiltrække nye frivillige til butikken. 

“Vi har altid plads til nye kollegaer i vores fællesskab, og vi står klar til at fortælle mere om, hvad det vil sige at være med i lige netop vores butik”. 

Følg med på butikkens Facebookside – klik her 

URL: https://genbrug.danmission.dk/blog/vaerloese-butik-fejrer-20-aars-jubilaeum-med-et-vaeld-af-aktiviteter-og-tilbud/