Vil du være med til at holde lørdags-fest i din lokale genbrugsbutik?

Vi søger lige nu unge frivillige, der vil være med til at holde vores populære butik lørdags-åbent i Danmission Genbrug Bazar Vest på Edwin Rahrsvej 32A i fronten af Bazar Vest.

Måske har du indimellem et nogle timer i overskud om lørdagen i tidsrummet 11-15? Måske har du lyst til at give en frivillig hånd med sammen med nogle venner, mens I hygger jer sammen og sørger for god stemning og god service til vores kunder?  

Lørdags-frivillige sørger for:  

  • At ekspedere og servicere kunder 
  • At være corona-vagt, dvs. holde styr på antal kunder i butikker, tilbyde håndsprit etc.  
  • At butikkens varer præsenterer sig godt 
  • At skabe god og hyggelig stemning  

En lørdagsvagt er på fire timer, erfaring er ikke nødvendig, men det er en forudsætning, at du er glad for genbrug og vil være med til at gøre en forskel – både for vores kunder og for verdens fattigste, som Danmission hjælper med overskuddet fra vores genbrugsbutikker.  

Der er ingen forventning om at man skal tage en vagt hver lørdag, men når det passer ind i ens program. Gruppen af unge frivillige er selv med til at sammensætte lørdagsvagtplanen.  

“Vi vil rigtig gerne have fat i unge, som vil være med til at holde lørdags-fester i vores butik. Fester med  fokus på god stemning, genbrug og bæredygtighed,” siger Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent for butikken.  

Den populære genbrugsbutik har et stort udvalg af tøj, ting til boligen og upcyclede varer som fx skamler og opbevaringskasser. Butikken sælger også et eksklusivt udvalg af redesignet tøj.  

“Til dagligt er det primært vores rutinerede senior-frivillige, der står for at holde butikken åbent, men vi oplever at flere og flere unge også gerne vil være med. For de unge kan det være svært at finde tid i hverdagen, derfor inviterer vi dem nu til at overtage butikken om lørdagen, siger udviklingskonsulenten.  

Tirsdag 18. maj kl. 17-18 inviterer butikken inden for til et særligt info-møde for interesserede unge. Tilmelding er ikke nødvendig – husk blot masken og tag dine venner med!  

Adressen er Edwin Rahrsvej 32A i fronten af Bazar Vest 

Følg butikken på Facebook – klik her 

Følg med på Instagram – klik her 

Hvis du ikke kan komme til info-mødet, men gerne vil være lørdags-frivillig, så meld dig ved at klikke her