Organisation

Danmission Genbrug ledes af en genbrugsleder og udviklingskonsulenter. Danmission Genbrug er inddelt i seks geografiske områder med hver sin udviklingskonsulent. Udviklingskonsulenterne udvikler og hjælper butikkerne bla. med indretning og optimering.

Find din konsulent her:

Klik for konsulent

Udviklingskonsulenterne og lederen af Danmission Genbrug sidder sammen med repræsentanter fra de såkaldte genbrugsråd i et Genbrugsudvalg. Udvalget beskæftiger sig bla. med oplysningsopgaver til Danmission Genbrugs frivillige.

De tre Genbrugsråd vælges på et møde/stævne om foråret og i alt har Danmission Genbrug 55 pladser i Danmissions repræsentantskab.

Hver enkel genbrugsbutiks dagligdag ledes af en bestyrelse eller et butiksudvalg, som organiserer vagtplaner, varertilgang og ellers alle hverdagens udfordringer.

Udviklingskonsulenterne organiserer endvidere ERFA grupper i det enkelte geografiske områder der har et mål om, at øge samarbejdet mellem butikkerne i nærområder med erfaringsudveksling, input til uddannelse og sociale arrangementer.

Se medlemmerne af genbrugsrådene her:

Klik for Genbrugsråd Nord
Klik for Genbrugsråd Øst