Danmission Genbrug Ringkøbing

Vi har GRATIS afhentning af gode genbrugsting

Velkommen i Danmission Genbrug Ringkøbing 

Områdets største og flotteste genbrugsvarehus på 1241 m2.

Kom forbi og se de mange nye varer i butikken og gør en rigtig god handel!

Vi sælger fint og flot genbrugstøj og sko til både børn og voksne, tasker, porcelæn, service, køkkenting, duge, linned, bøger og legetøj. Genbrugsbutikken nye tilbygning på 594 kvm gør, at vi også har plads til en møbelafdeling, hvor der sælges brugte møbler fx senge, kommoder, sofaer, borde, reoler, lamper og malerier.

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Vi afhenter GRATIS genbrugsting og tømmer dødsboer. Ring blot på tlf. 97 33 85 00 for nærmere aftale. Men har du også bare brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken.

Vi sælger også stearinlys produceret af genbrugsstearin på Danmissions lysstøberi. Du er velkommen til at aflevere dine lysstumper i vores genbrugsbutik. Du kan også aflevere gamle mobiltelefoner, som bliver gennemgået, så de kan sættes til salg.

Følg os på Facebook her

Et godt fællesskab
Vi frivillige i Danmission Genbrug i Ringkøbing har et godt socialt sammenhold. Vi mødes til sociale arrangementer flere gange i løbet af året, som kan være en hyggelig udflugt, spisning eller socialt samvær.

Meld dig derfor som frivillig i områdets største genbrugsvarehus og få et socialt samvær sammen med over 50 andre frivillige ildsjæle.

Har du lyst til at være med?
Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 97 33 85 00.

Vi glæder os til at møde dig :)