Bliv frivillig

Bliv frivillig

Interesserer du dig for genbrug og bæredygtighed? Vil du være en del af et fælleskab? Kan du lide at arbejde med mennesker? Så kan du gøre en forskel ude i verden ved at blive frivillig i en af Danmissions 79 genbrugsbutikker.

Kunne du tænke dig, at blive frivillig i Danmission Genbrug?

– udfyld formularen og vi kontakter dig …

 

Du kan blandt andet hjælpe med at:

 

Det betyder din hjælp:

 

Det er vigtigt at være en del af et fællesskab – vi har en forpligtigelse over for hinanden og over for livet. En forpligtigelse til at invitere hinanden ind i fællesskabet og til at drage omsorg for hinanden. Jeg tænker tit med taknemmelighed på de mennesker, der er frivillige i genbrug. Det største i livet er at kunne give.

Bodil Jørgensen, skuespiller

Hvor meget tid skal jeg afsætte?

Danmission lægger vægt på, at du som frivillig selv bestemmer, hvor mange timer du vil hjælpe. Derfor kan du afsætte præcis den tid til det frivillige arbejde, som passer ind i dit liv. Uanset om du har til lyst til at være frivillig en formiddag eller en eftermiddag, en hel eller flere dage, så er der brug for din indsats.
 

Hvad får jeg ud af at være frivillig?

Du bliver en vigtig del af et kollegialt fællesskab og en del af Danmission Genbrugs 2500 engagerede frivillige. Som frivillig i Danmission Genbrug har du mulighed for at deltage i forskellige kurser og arrangementer fx:

 

 

 

URL: https://genbrug.danmission.dk/vil-vaere-med/bliv-frivillig/